Apartment Ruby

Location pinApartment RubyPut Male Mandre 9, 23251 Kolan, Mandre

PLATI REZERVACIJU

Uvjeti i odredbe rezervacije

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem naših web stranica (e-mail ili kontakt obrazac). Da bi rezervacija postala važeća korisnik usluge mora uplatiti akontaciju po specifikaciji kojeg je dogovorio sa prodajnim odjelom. Iznos akontacije je moguće uplatiti: ONLINE/ kreditnim karticama ili OFFLINE putem bankovne doznake.

Apartman je dostupan od 14.00 do 21.00 sati na dan dolaska i do 10.00 sati na dan odlaska. Dodatni troškovi za zakašnjele odjave: naplaćuje se još 1 dodatni dan boravka. Izmjena rezervacija je moguća samo u pisanom obliku.

Kada se odlučite za rezervaciju, poslati ćemo Vam broj rezervacije. U istome emailu, je također i link prema secure serveru, gdje možete popuniti podatke o svojoj kreditnoj kartici i tako odmah završiti proces rezervacije. Nakon što su podaci upisani vidjet ćete potvrdu na Vašem ekranu i dobiti email potvrde. Uplata mora biti izvršena u iznosu i roku navedenom u email-u. Odmah po izvršenoj uplati potrebno je obavijest o tome proslijediti emailom ili faxom. Nakon provjere izvršene uplate, odnosno autorizacije Vaše kreditne kartice, e-mailom ćemo Vam proslijediti sve potrebne informacije i vaucher.

Uvjeti otkaza rezervacije u slučaju uplate akontacije

OTKAZ REZERVACIJE

Rezervacija vrijedi od dana kada stranka uplati akontaciju ili trošak rezervacije, a rezervaciju držimo do 24:00 sati na dan dolaska. Za nedolazak gosta ili otkaz rezervacije zadržava se 100% od uplaćene akontacije.

Ukoliko gost na vrijeme otkaže rezervaciju ili prema dogovoru, postoji mogućnost povrata na isti način kao što je i izvršena uplata.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz Eura u Hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.